Fysiotherapie • Massage • Energy work

Yoga Festival Ascencion

By on feb 5, 2017 in workshops |

Yoga Festival Ascencion 22 en 23 april 2017

(Classes may be subject to change)

Voor de 6de keer wordt een yoga weekend gehouden in Ascencion en weer met nieuwe leraren en nieuwe vibes straight from Goa India!

Yoga leraren:

Uit Nl komt Vin Millarson die zeer intensieve lessen geeft zowel actieve als Power Yoga als naar binnen gerichte Yin Yoga. Hij is uniek in z’n begeleiding fysiek en auditief, je leert altijd wel iets uit zijn lessen!

Locale Yoga teachers: Adriana Munoz met Moving Meditation: yoga met koptelefoon: zo kan je je beter focussen op de ademhaling in flow met de beweging, waardoor je in een meditatieve staat belandt. Pauline Prinsen met Hatha Yoga, Leticia Duran met Vinyasa en Acro Yoga Basics, Janina Charles duo dance yoga flow, de naam zegt t al, Yvette Schuit met Kundalini Yoga en Milou Lindeman doet de mindfullness om de dag goed te starten.

 

Easy Flow Yoga: Dionne: 

Easy Flow Yoga is een rustige, dynamische yogastijl die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. De houdingen zijn minder zwaar dan in de Power Yoga en gaan vloeiend in elkaar over. Het ademen leidt de beweging. Lichaam en geest worden (meer) met elkaar verbonden. Je gebruikt tijdens de les alle spiergroepen en verbetert kracht, souplesse, conditie en balans. Elke les wordt afgesloten met een begeleide ontspanning. Easy Flow Yoga is niet gebonden aan leeftijd. Iedereen kan meedoen, omdat de belasting voor je lichaam relatief beperkt is. Elke houding kan je op je eigen niveau uitvoeren, waardoor de lessen fijn zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Other than yoga teachers:

Energy healing Sessions door Melinda Domacassé waarin ze je begeleidt in healing in het moment, een zeer byzondere ervaring. En voor energywerk maar dan meer expressief is er Carlijn Damen, die door haar dans en theater workshop je eigen creativiteit aanwakkert.

Massages:

en om te relaxen zijn er masseurs aanwezig, ieder met hun eigen stijl: Madi geeft heerlijke beauty massages, Janina geeft Lalami relax massage, Dionne ontspanningsmassage, Pauline heerlijke voet massage en Baukelien Schrantee met stenenbehandeling en andere energetische behandelingen en Phuri Suiters voor aurabehandelingen waarbij je op een diep level het gaat voelen en Vin geeft onder andere Thai Yoga Massage, delightfull and deep. Ook deep tissue massage, check z’n website vin-von.nl

Food:

de lunch en snacks worden verzorgd door MAIA, heerlijke vegetarische salades en soepen

verder zijn er snacks te koop en juices verzorgd Fresh Juices Curacao van Arnold van Putten

Music:

Na de laatste les kan je blijven voor muziek van DJ Vin en hebben we nog avondeten voor de mensen die blijven slapen. 

Dus….alle lessen zijn op donatie basis, het schema van de lessen zijn onder voorbehoud, dwz er komen nog leraren bij en misschien daardoor een tijdstip

Start: 8am, deuren gaan open 7.30am

Prijs: 50 naf per dag (inclusief entree, lunch en fruit)

Blijven slapen: 50 naf per nacht, max. 20 mensen

te betalen vóór 18 april aan: M.S. Lindeman Penstraat 103 Willemstad, MCB 17925810 tav. Yoga Festival Ascencion of cash bij Milou op de Penstraat 103 of bij MAIA aan de George Madurostraat 21 Mahaai

 

Meer info:

bel Milou op 5193299 of mail: info@fysiolindeman.com en zie W: vin-von.nl

 

 

Pin It on Pinterest