Vins Massage Studio in Curaçao

[:nl]

Als Vin hier is voor het Yoga Weekend Ascencion en de workshop the Art of Guiding kan je hem ook boeken voor een massage. In NL geeft hij al jarenlang een variatie aan massages waarbij elke specifieke massage gedaan wordt met een behoorlijke intensiteit waardoor de massage als zeer intensief wordt ervaren. Elke massage geeft hij met zeer veel diepte en kracht, een weldadige ervaring!

Ontspanningsmassage: lekker weg kunnen dromen onder zachte doch stevige handen en je daarna heerlijk relaxed voelen is het effect van deze massage, een memorabele ervaring

Shiatsumassage: specifieke drukpunten worden gestimuleerd en met elkaar verbonden door push/pull technieken en stretchings. Het hele lichaam, de spieren, organen, huid en het zenuwstelsel wordt met elkaar verbonden en in harmonie gebracht. Hierdoor voel je je als nieuw opgeladen.

Sportmassage: alle spieren en vooral de hypertone spieren worden losgemaakt met diepgaande technieken, ook wel deep tissue massage genoemd, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd, en je energie weer gaat stromen en je spierpijn en blokkades verdwijnen.

Thaise Yoga Massage: De thaise yoga massage is een eeuwenoude massagevorm met invloeden uit de ayurveda en chinese medicine. Degene die gemasseerd wordt, ligt op een mat met lichte kleding aan, er wordt dus geen gebruik gemaakt van oliën. Thaise massage combineert technieken zoals manuele therapie, triggerpointbehandelingen, segmentale therapie, tracties, myofasciale technieken met drukpuntmassages en yoga. Deze combinatie van energetische en fysieke aspecten maakt de massage net zo uniek als zijn effecten.

Vin-Von Massage: dit is een holistische massage, een combinatie van energetische en fysieke massage ontwikkeld door opleiding en jarenlange ervaring, waarbij de therapeutische werking meetbare positiever resultaten boekt bij zowel chronische als acute klachten.

 

Massages zijn te bestellen voor de dagen: dinsdag tm vrijdag (18-21 april) via de website: fysiolindeman.com of mail naar: info@fysiolindeman.com of bel of app milou: 5193299.

[:]

Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share This

Share this post with your friends!