Yoga is voor iedereen, of niet?

Mijn les bestaat uit asana’s, pranayama en meditatie, met andere woorden: oefeningen voor het lichaam, ademhalingsoefeningen en meditatie. In mijn lessen leg ik de nadruk op de ademhaling als kern van de beweging.

Bij het inademen wordt de stretchbeweging versterkt en bij de uitademing de ontspanning. Na een les voel je je vitaal en weer compleet in je lichaam.

De achtergrond van yoga

Yoga betekent verbinding. Verbinding met het Goddelijke, verbinding met alles om je heen, verbinding met jezelf, met je ziel, met je lichaam, met het universum.

Ik heb mijn opleiding genoten in India, in de Krishnamacharya Yoga Mandiram, (KYM te Chennai, het oude Madras) waar de oeroude kennis een continue bron van inspiratie is voor nieuwe inzichten toepassen in de huidige tijd. Ze doen daar wetenschappelijke studies en geven geinstitutialiseerde opleidingen, maar ook cursussen voor buitenlandse studenten. Zie ook kym.org.

Daarnaast heb ik in augustus 2022 de opleiding 50H YIN YOGA TTC afgerond, wat werd gegeven door Jane Bakx.
Dit was een 50h in-depth Yin Yoga teacher training course.
De yoga lessen die ik geef gaan onder andere volgens deze bewezen methode.
Ik zal het afwisselen, soms meer yin, soms meer yang, naargelang de behoefte van de klas.

Lessen

Wanneer?
Dinsdag: 18.00-19.15

Waar?
Penstraat 103, Willemstad, Curaçao

Wat kost het?
losse les: 15 Nafl.
5 lessen: 70 Nafl.
10 lessen: 125 Nafl.

Betaling geschiedt cash.
Bij girale betaling wordt er 25 Nafl. extra gerekend.

WhatsApp of mail om je op te geven!

Share This